zondag 13 juni 2010

Go Black Stars!

Weinig prullaria hier. Een paar tshirs en van die toeters die iedereen nu blijkt te hebben. Jammer trouwens, die toeters. Ik hou meer van meezingen en het meedoen met de wave vanuit je huiskamer/cafe of waar ik dan ook kijk. Maar alles lijkt nu platgetoeterd te worden.

Tshirt die je hier kan kopen zijn zeer curieus. Er staat meestal de naam op van de beste Ghanese speler, maar die is nu geblesseerd. Schijnt te komen omdat zijn vader boos is dat hij hem niet genoeg geld geeft. De goeierd had z’n pa wel een huis gegeven, maar dat was te weinig en nu is het algemeen bekend dat de vader de knie van zijn zoon heeft bevoodood. Dat klinkt angstaanjagend en dat is het ook. Hij kan 6 maanden niet spelen de stakker. En er schijnen echt prikpoppetjes, mensenharten en vermalen apenschedels aan te pas te komen.

Maar goed. Straks dus wedstrijd van de Black Stars onder het genot van een biertje en wat geiten kebab. Hopelijk helpt mijn eigen voodoo (duimen), want denk dat het een fantastisch feest gaat worden als ze winnen.